Halaçoğlu: MHP tek başına iktidar

MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri 1'inci sıramilletvekili adayı Yusuf Halaçoğlu,partisinin Kayseri’de ve Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasıyla birinci parti çıkacağını savundu.Halaçoğlu,"Bizim sadece siyasete yönelik yaptırdığımız kamuoyu yoklamalarında Milliyetçi Hareket Partisi’nin yüzde 40’ların üzerine çıktığını görüyoruz'' dedi.

Halaçoğlu: MHP tek başına iktidar

MHP Kayseri il merkezindeki toplantıda milletvekili adayları kamuoyuna ve medyaya tanıtıldı. Kayseri il merkezindeki tanıtım toplantısında söz alan MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri 1'inci sıra milletvekili adayı Yusuf Halaçoğlu, şöyle konuştu:

"7 Haziran’da Türkiye’nin varoluş, yok oluş seçimi olacaktır.Bütün aday arkadaşlarımı kutluyorum, AK Partili'ler Kayseri'de9-0 diyor ama, biz de 9-0 diyoruz. Allah nasip ederse Milliyetçi Hareket Partisi hiç kimsenin ummadığı bir şekilde Kayseri’de ve Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasıyla birinci parti çıkacaktır. Bizim sadece siyasete yönelik yaptırdığımız kamuoyu yoklamalarında Milliyetçi Hareket Partisi’nin yüzde 40’ların üzerine çıktığını görüyoruz. İnşallah bunun gerçekleşmiş olduğunu da 7 Haziran’dan sonra herkes görecektir.''

'YÜCE DİVAN'A GÖNDERECEĞİZ'

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve hükümeti eleştiren Halaçoğlu, 7 Haziran sonrasındaki MHP iktidarında, 3 ayiçindeilgili kişilerin hepsininYüce Divan’a gönderileceğinive haklarında davalar açılacağını söyledi.

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy da, Yüksek Seçim Kurulu'nun milletvekili adaylarını onaylayıp, Resmi Gazetede yayınlamasının ardından AK Parti Kayseri 1'inci sıra adayı Mehmet Özhaseki’nin, Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi yönetim kurulu başkanlığından, 2'nci sıra adayı Yrd. Doç. Dr Ahmet Doğan’ın ise, resmi kurum ve kuruluşlardaki kayyumluk görevinden istifa etmedikleri için YSK’ya itirazda bulunacaklarını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz