İşte ilk tepkiler!

İşte ilk tepkiler!

İşte ilk tepkiler!

KILIÇDAROĞLU: ÇOK MUTLUYUM

''Herhangi bir sorun görünmüyor. Ailesi ile beraber, dolayısıyla bir sorun yok. Kendisi ile görüştük. Mutlu, herhangi bir sorun görünmüyor. Ailesi ile beraber, dolayısıyla bir sorun yok''

GÜRSEL TEKİN: ÇOK MUTLUYUZ

Aygün'ün serbest bırakılmasıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, sıcağı sıcağına duygularını şöyle ifade etti: "Sağlık durumu iyi, bir sıkıntı yok. Hüseyin Bey Türkiye'de klasik bir milletvekili değildir, böyle bir muameleye tabi tutanları şiddetle kınıyoruz."

"KARŞILAMAYA GİDİYORUZ"

CHP Milletvekili Müsüm Sarı şöyle konuştu: "Biz şu anda Tunceli merkezden çıktık karayoluyla Ovacık'a gidiyoruz. Yolda Hüseyin Aygün'le karşılaşacağız, onunla buluşacağız. Sayın Aygün'ün eşi şu anda benim yanımda. Henüz kendisiyle bir telefon bağlantısı kurulmuş değil. Muhtemelen 15-20 dakika sonra buluşacağız."

TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK: Sağ salim aramıza dönmeesinden çok mutluyum.

ARINÇ: BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Değerli milletvekilimizin ailesine kavuşmuş olmasından gerçekten büyük sevinç duyduk. Kendisine ve ailesine geçmiş olsun diyorum. CHP Genel Başkanına da, camialarına da, Tunceli'ye de büyük geçmiş olsun diyorum'' dedi.

AYGÜN'ÜN AVUKATI: SAĞLIĞI İYİ

Hüseyin Aygün'ün avukatı Avukat Efkan Boloç, müvekillinin sağlık durumunun iyi olduğunu, kendisine iyi davranıldığını belirtti. Herhangi bir sorunu yok, gayet neşeli olduğunu söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz