Altındağ güven tazeledi

Diyarbakır’da Futbol İl Temsilciliği seçimleri yapıldı.

Altındağ güven tazeledi

Futbol İl Temsilciliği seçimi için, bir araya gelen Diyarbakır'daki Amatör Kulüp temsilcileri, tercihini ortaya koydu. Oylama sonucu, mevcut İl Temsilcisi Mehmet Altındağ ikinci kez seçilerek, güven tazeledi.

İL TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİ

Önceki gün, Büyükşehir Belediyesine ait Sümerpark Resepsiyon salonunda Diyarbakır'da bulunan merkez ilçe ve taşradaki Amatör Spor Kulüpleri Temsilcileri bir araya gelerek, İl Temsilciliği için oy kullandı. Katılımın yüksek olduğu ve zaman zaman gerginliklerin yaşandığı seçimde, mevcut İl Temsilcisi Mehmet Altındağ ile İhsan Kızıl yarıştı. Tarafların ve katılımcılardan bazı temsilcilerin, futbol ve il temsilciliği çalışmaları hakkında yaptığı konuşma sonrasında, seçime gidildi.

İKİNCİ KEZ ALTINDAĞ

Yapılan oy sayısı sonrasında mevcut Başkan Altındağ bir kez daha güven tazeleyerek, ezici bir çoğunlukta ikinci kez başkanlığa seçilmiş oldu.  61 geçerli oyun 41'ini Altındağ, 19'unu da İhsan Kızıl aldı. Altındağ, seçim sonrası kendisine destek veren vermeyen, katılım gösteren tüm spor kulüpleri temsilcilerine teşekkür etti. Altındağ, Diyarbakır'da futbolun gelişmeleri ve daha yaygın bir hale gelmesi için, çaba sarf edeceklerini, kollektif bir işbirliğine önem vereceklerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler