Altınordu'dan Trabzonspor'a tepki

Altınordu iki futbolcusunun Trabzonspor'a transferi üzerine açıklama yaptı. Kulüp, Trabzonspor'un transferlerde 'etik dışı' davrandığını iddia etti.

Altınordu'dan Trabzonspor'a tepki

Altınordu Futbol Kulübü, Trabzonspor’un kendilerinden aldığı futbolcular Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı’nın transferiyle ilgili bir açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Trabzonspor’un transferleri ‘etik dışı bir yöntemle gerçekleştirdiği’ ve Altınordu’ya haber verilmediği iddia edildi.

Açıklamada, “Trabzonspor’un Türk futbolunun belki de sonunu hazırlayacak çok tehlikeli bir yol açtığını ve öz kaynak sistemi dibine dinamit koyduğu” öne sürülerek, “bu davranışın kağıt üzerinde ‘yasal’ olsa da toplumun yazılı olmayan kurallarına uymadığını” belirtildi.

TRABZONSPOR'A TEPKİ

Açıklamada, “Kulübümüzü ‘yok sayarak’ yapılan bu davranış ‘Aileler bize gelip çocuklarını Trabzonspor’a vermek istediler’ şeklinde açıklanacak kadar basit değildir. Üzerine basa basa belirtmek isteriz ki, bugünden itibaren, cebine 15-20 milyon TL koyacak bir çılgının, yıllarca emek verilen gençleri birer birer satın alamayacağının garantisini kimse veremez” denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz