Amedspor'da neler oluyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de teknik direktör Ramazan Erin görevinden ayrıldı. Sezonun ilk maçında sonr Erin'in görevi bırakması, Amedspor'da neler oluyor" sorusunu gündeme getirdi.

Amedspor'da neler oluyor

Sezona Sancaktepe Futbol Kulübü yenilgisiyle başlayan ve geçen haftada Zonguldak Kömürspor’a deplasmanda 1-0 yenilen Amed Sportif Faaliyetler’de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Önceki gün sürpriz bir gelişme yaşanarak, Amed Sportif Faaliyetler Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik direktör Ramazan Erin ve yardımcılarıyl bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantının ardından teknik direktör Ramazan Erin ve yardımcılarıyla karşılıklı anlaşma sağlandığı öne sürülerek, yollar ayrıldı.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden konuya ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada, şöyle denildi:  “Yönetim kurulumuz, bugün yaptığı toplantı neticesinde profesyonel futbol A takımımız teknik direktörü Ramazan Erin ve ekibi ile yolların ayrılması yönünde karar almıştır. Ramazan Erin ve ekibine bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür eder, kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.”

GÖREVİ NEDEN BIRAKTILAR

Erin ve ekibinin görevi bırakmasındaki etken ve nedenler bilinmezken, iddialara göre Amedspor'daki bazı futbolcuların teknik heyete karşı sergilediği olumsuz tutumdan kaynaklanıyor. Amedspor'da neler oluyor sorusunu gündeme getiren, teknik heyetin kulüple yollarını ayırmasındaki temel nedenlerin önümüzdeki günlerde açığa çıkabileceği ifade ediliyor. Görevi bırakan teknik heyetin açıklama yapacağı bekleniyor.

Kaynak: Spor Merkezi