Amedspor’da transfer atağı

Amed Sportif Faaliyetler, dış transferde durmadan devam ediyor önceki haftalarda kadrosunu güçlendirmek adına transferleri devam ediyor.

Amedspor’da transfer atağı

Spor Toto 2. Lig Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, dış transferde durmadan yoluna devam ediyor.  

TIMUR VE BABAOĞLU İMZA ATILAR

Gümüşhanespor’dan Cumhur Yılmaztürk ve Menemen Belediyespor’da Mazlum Demir’le ikişer yıllık sözleşme imza attıran Amedspor yeni iki transfer daha alarak yeni sezona güçlü kadro ile girmeyi hedefleyen 2.lig Temsilcisi yeni transferleri Timur Kosovalı ile Tahir Babaoğlu’nu renklerine bağladı.

Yeni Transferler Timur Kosovalı ve Tahir Babaoğlu Amed Sportif Faaliyetlerle anlaştıkları için çok mutlu oldukları belirterek, “Yeni kulübümde şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Bunun için burada olduğumuz için mutluyuz Amedspor’u Hak ettiği şampiyonluğu yaşatmak için mücadelemizi en güzel ve en iyi şekilde vereceğiz” dediler.

Amedspor daha önce de Abdullah Topkaya, Emin Yalın’a imza attırırken, iç transferde de Mehmet Sıddık İstemi ile yola devam dedi. 

KALECİ ERDİ’YE İMZAYI ATTIRDI

Amed Sportif Faaliyetler, aradığı kaleciyi buldu. Yeşil kırmızılı beyazlı ekip, Boluspor’un genç file bekçilerinden Erdi Yokuşlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Son 3 sezonda PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor’un forması giyen 25 yaşındaki futbolcunun, 1,90 boyunda olduğu bildirildi.

İşte Amedspor’un yeni 8 transferleri

-Abdullah Topkara: Sol Açık 27 MenemenBld

-Timur Kosovalı: Forvet 27 Keçiörengücü

-M. Sıddık İstemi: SağAçık 26 (İç Transfer)

-Cumhur Yılmaztürk: Orta Saha 27 Gümüşhane

-Tahir Babaoğlu: Santrafor 25 Aydınspor

-Mazlum Demir: Sağ Bek 26 MenemenBld

-Emin Yalın: Sol Açık 28 NiğdeBld

- Erdi Yokuşlu. Kaleci Boluspo

Kaynak: Diyarbakır Söz