Azrailler Play Off’a Hazırlanıyor

Diyarbakır spor’un Play-Off yarı finalinde ilk karşılaşması için Azrailler Grubu hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Azrailler Play Off’a Hazırlanıyor

Perşembe günü Denizli'de oynanacak olan Play-Off yarı final karşılaşmasının ilk ayağı için taraftarlar Ege'ye çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

TUGAY’ ŞAMPİYONLUĞU ÇOK İSTİYORUZ

Azrailler Grubu Başkanı Ramazan Tugay, şampiyonluk için kenetlendiklerini belirterek perşembe günü Denizli'de oynanacak karşılaşmada tek sorunun rakip stadın çok küçük olmasını gösterdi. Tugay yaptığı açıklamada: "Bu sezon şampiyonluğu çok istiyoruz. Kent olarak buna hazırız. Diyarbakırspor marka olarak, şehir olarak bu şampiyonluğa hazır,  bu sezon kaybetmek istemiyoruz. Tek sorun Denizli'de maçın oynanacağı Doğan Seyfi Atlı Stadının 1600 kişi kapasiteli olması.  Ama ne olursa olsun Diyarbakır'a avantajlı skorla dönmek istiyoruz. Ege'de bulunan tüm hemşerilerimizi perşembe günü saat 16.30’da yanımızda görmek istiyoruz. Bu sezon bunca emeğin boşa gitmemesi için biz Azrailler Olarak üstümüze düşen ne varsa yerine getireceğiz. Haftalar önce üyelerimiz genç kardeşlerimizin sabahlara kadar süren pankart çalışmaları sona geldi. Kendi evimizde oynayacağımız ikinci karşılaşmayı tam bir şölene çevirmeye hazırlanıyoruz."

Kaynak: Spor Merkezi