Bağlar Belediyespor sezonu açtı…

Başkan Merdoğlu :”Hedefimiz Tüm Branşlarda Başarıyı Yakalamaktır”

Bağlar Belediyespor sezonu açtı…

2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) mücadele edecek olan Bağlar Belediyespor, sezon hazırlıklarına Diyarbakır’da sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaparak devam ediyor.

Bağlar Belediyespor, 25 Ağustos’ta Nevşehir’e giderek Ürgüp ilçesinde iki hafta sürecek kamp çalışması gerçekleştirerek aynı zamanda hazırlık maçları yapacak.

Teknik Heyetle Devam Kararı

Teknik sorumlu Ekrem Üşen,antrenörler Abdullah Eren ve Mehmet Mahsun  Aslan ile yeniden anlaşan Mor-Sarılı kulüp,iç transferde 8 ve dış transferde 8 olmak üzere 16 futbolcu ile anlaştı.

Bağlar Belediyespor’un alt yapısından da Ahmet Ülük ve Mehmet Aslan profesyonel takıma alındı.

 İç Transferler Yeniden Anlaşma Sağlanan Futbolcuların isimleri ise şöyle;

Batuhan Kaya

Abdullah Öztürk

Veysi Macar

Murat Güneş

Mazlum Kural

Ahmet Gülsever

Mehmet Ali Tektaş

Bedran Demir

Dış Transferde Anlaşma Sağlanan Futbolcular;

Engin Pilavcı  ( Karaman Belediyespor)

Serkan Gül  (1960 Silopispor)

Baran Demirel  (Amedspor)

Ahmet Eriğ  (1955 Batman Belediyespor)

Volkan Beycür  (Adana Kiremithanespor)

Yasin Yıldız (İstanbul Sahilspor

Recep Anlı  (Diyarbakır Futbol Kulübü)

Başkan Merdoğlu :”Hedefimiz Tüm Branşlarda Başarılı Olmaktır”

Bağlar Belediyespor Kulübü Başkanı Haşim Merdoğlu,futbol takımının başarısını önemsediklerini dile getirerek özellikle bireysel sporlar ve diğer branşlarda da başarılı olmak istediklerini söyledi. Başkan Merdoğlu,”Futbol takımımızın başarısını önemsiyoruz. Oluşturduğumuz transfer komitesi bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor. Şu ana kadar iç ve dış transferde iyi mesafe almış durumdayız. Genç ve mücadele gücü yüksek,gelecek vaat eden futbolculardan kurulu kadro oluşturarak Diyarbakır’ı başarıyla temsil etmek istiyoruz. Biz spora tek branş üzerinden yaklaşmıyoruz. Bir çok branşta faaliyetlerimiz olacak,bunun için gerekli alt yapıyı oluşturuyoruz. Bireysel sporlar ve diğer branşlarda ciddi bir atılım içerisinde olacağız” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz