Bağlar Belediyespor yeni sezona hazır

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bağlar Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına iddialı başladı. Talaytepe Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren takımı ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, yeni sezon öncesi başarılar diledi.

Bağlar Belediyespor yeni sezona hazır

Bağlar Belediyesinin futbol takımı 2017- 2018 sezonunun hazırlıklarına Amed Sportif Faaliyetler’in Talaytepe tesislerinde sürdürüyor.

Futbol takımını antrenmanını izleyen Başkan Birsen Kaya Akat, yeni sezon öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek başarılar diledi. Yeni sezona iyi hazırlandıklarını belirten takımın teknik direktörü Ekrem Üşen, takımın genç yapısını koruyarak bu yıl hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

YENİ SEZONA HAZIR

Geçtiğimiz sezon takımın ligi iyi bir sırada bitirdiğini dile getiren Üşen, “Bu yıl amacımız genç ve dinamik oyuncularla ligi üst sıralarda tamamlamaktır. Takımımızın yaş ortalaması diğer takımlara oranla daha iyi bir seviyede. Bu sezonu deplasmanda Siirt İl Özel İdare ile yapacağımız karşılaşma ile açacağız. Amacımız deplasmanda galip gelerek sezona üç puanla başlamaktır” dedi.

Bu sene şampiyonluğu hedeflediklerini dile getiren Üşen, “Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bu sezonki tüm müsabakalarımıza tüm halkımızı takımımıza destek sunmalarını istiyoruz. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: Spor Merkezi