Bağlar Belediyespor’da buruk sevinç

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1.Grup’ta mücadele eden Bağlar Belediyespor,2019-2020 sezonuna Diyarbakır’ın bu ligdeki diğer temsilcisi Bismil 21Spor’la 0-0 berabere kalarak 1 puanla başlarken,yönetim ve teknik heyet kaçan galibiyet nedeniyle buruk bir sevinç yaşadıklarını dile getirdi.

Bağlar Belediyespor’da buruk sevinç

2019-2020 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig maçları hafta sonunda oynanan  maçlar ile başladı. 14 takımlı 9 grupta ve 13 takımlı 2 grupta olmak üzere toplamda 11 grupta 152 takımın katılımıyla 80 ilde oynanacak.

152 TAKIMLA BAŞLADI

1.Grup’ta mücadele eden iki Diyarbakır takımının karşılaşmasında Bağlar Belediyespor, yaklaşık yarım saat 10 kişi ile mücadele ettiği maçta deplasmanda Bismil 21Spor’la 0-0 berabere kalarak sezona 1 puanla başladı.

“ İYİ OYNADIK”

Maçtan sonra Bağlar Belediyespor cephesinde buruk bir sevinç yaşandı. Kulüp Başkanı Haşim Merdoğlu, takımın iyi mücadele ettiğine dikkat çekerek gelecek haftalarda daha iyi olacaklarını söyledi. Merdoğlu,”10 kişi kalmasaydık kazanma şansımız yüksek olurdu. Buna rağmen önemli pozisyonlara girdik ama sonuçlandıramadık. Takım olarak iyi mücadele ettik,gelecek için umut verdik. Bismil 21Spor da iyi oynadı,her iki takımı da tebrik ediyorum” dedi.

”GALİBİYETİ BİZ KAÇIRDIK”

Bağlar Belediyespor teknik sorumlusu Ekrem Üşen de galibiyeti kaçıran taraf olduklarını kaydetti. Üşen,”Bismil’e kazanmak için gittik. Maalesef beklenmedik kırmızı kart olayı planlarımızı bozdu. Rakibimiz taraftarının desteği ile oynadı. Kolay maç olmadı. Kazanmak için pozisyonlar da bulduk fakat son vuruşları yapamadık. Takımın mücadele azminden memnunuz. Hak ettiğimiz yere geleceğiz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Spor Merkezi