Görüş Bildir

Bir haftada 9 puan

Diyarbekirspor, 8 günde oynadığı üç maçı da kazanarak liderle puan farkını 2’ye indirdi ve sıralamada üçüncülüğe kadar yükseldi. Orta alan oyuncuları attıkları gollerle takıma hayat vermeye devam ediyor.

Bir haftada 9 puan

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor 8 haftası geride kalan ligde 5 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak topladığı 16 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Şampiyonluk yarışında emin adımlarla yürüyen Yeşil-Kırmızılı takım, evindeki 4 maçı da kazanarak bu alanda fire vermezken, 4 deplasman maçında ise 1 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 4 puan yazdırabildi.

Arka Arkaya Maçlar Kazandı

Fikstür gereği 8 günde 3 maça çıkan Diyarbekirspor, sırasıyla kendi sahasında Muğlaspor’u 2-1, deplasmanda Batman Petrolspor’u 1-0 ve evinde Kelkit Belediyespor’u 1-0 yenerek bu periyodu puan kaybetmeden 9 puanla tamamlayarak zirve yarışına ortak oldu.

Orta alan oyuncuları takıma hayat vermeye devam ediyor. Şu ana kadar atılan 13 golün 10’unu orta alan oyuncuları kaydetti. Ali Han,Vedat,Uğur,Tolunay ve Güney gibi hücüm özelliği olan oyuncular takıma kritik goller kazandırdı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi