Bireysel Hatalar Puan Kaybettirdi

Amed Sportif Faaliyetler kulubü başkanı Nurullah Edemen, Nazilli Belediyespor karşısında galibiyeti, bireysel hatalar yüzünden kaçırdıklarını söyledi. Edemen, "Maalesef kaybedilmiş iki puan ve sakatlanan sporcularımız olarak kaldı" dedi.

Bireysel Hatalar Puan Kaybettirdi

Spor Toto 2.lig Beyaz grup takımlarından Amed Sportif Faaliyitler kulubü başkanı Nurullah Edemen, deplasmanda oynadıkları Nazilli Belediyespor maçı ile ilgili açıklama yaptı.

Edemen açıklamasında şöyle dedi;

"Geçen cumartesi deplasmanda oynadığımız Nazilli Belediyespor maçı bizim için maalesef kaybedilmiş iki puan ve sakatlanan sporcularımız olarak kaldı.

Sportif olarak baktığımızda çok rahat fark atacağımız maçı 1-1 olarak bitirdik.Özellikle 1-0 öne geçtiğimiz ve rakibin on kişi kalmasından sonra en az iki üç fark yakalayacağımız süreçte maalesef bireysel hatamızdan dolayı yediğimiz gol rakibin tekrar maça asılmasını sağladı ve kalan sürede yakaladığımız % 100 lük gol pozisyonlarını gole çeviremeyince rakibimize 2 puan hediye etmiş olduk.

Maç esnasın da sahada rakip takım sporcuları çok sert bir oyun sergilediler ve bunun karşılığı 3 sarı kart 1 de kırmızı kartla cezalandırıldılar ama bunun bile çok yeterli olmadığını düşünüyorum.

VERİLMEYEN BİR PENALTI

Ayrıca verilmeyen bir penaltı pozisyonunun da olduğunu düşünüyorum. Nazilli Belediyesporun oyun yapısı gerçekten böyle sert mi yoksa bize karşımı böyleydi bilemiyorum ama herkes karşıdaki sporcularında bu işten çoluk çocuklarının nafakasını kazandıklarını unutmasın. Maalesef bu sertlikten dolayı bir sporcumuzun omuzunda kırık oluştu ve bugün sabah bir ameliyat geçirdi ve biz bu kardeşimizden 6 maç faydalanamayacağız.

Ama çok net söylemek isterim ki hiçbir durum bu maçta rakibimize 2 puan hediye etmemiz için bir mazeret olmamalı. Bununla ilgili gerekli dersleri herkes çıkarmalı ve kendini ciddi anlamda maça vermeyen arkadaşlarımızın da kendilerini toparlamaları bakımından yol gösterici olmalıdır.

SEYİRCİ YASAĞINA RAĞMEN

Seyirci yasağı olmasın rağmen Nazilli Belediyespor taraftarları içinde yerini alan ve bizlere destek olan Amed SF  gönüllülerine ve hoşgörü çerçevesinde bize anlayış gösteren Nazilli Belediyespor taraftarlarında da teşekkür ederim. Yine maç esnasında protokol tribününde bize yakın ilgi ve alakasını gösteren başta belediye başkanı Sayın Haluk Alıcık ve kulüp başkanı Sayın Murat Kaplan ’a şahsım ve kulübüm adına teşekkür ederim.

Şimdi yapmamız gereken çarşamba günü oynayacağımız kupa maçı için konsantrasyonumuzu sağlamak ve rakibimizi küçümsemeden bu maça hazırlanmak kupada tur atlamak ve daha sonrada hafta sonu oynayacağımız lig maçı olan İstanbul Spor maçına hazırlanmak. Bu saatten sonra hata yapma şansımızın olmadığını bilmek. Bu süreçte çok kıymetli Amed SF gönüllülerini tribünde yerini alması bizi daha çok hedefe kilitleyecektir."

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler