Bismil dolu dizgin

Bölgesel Amatör Lig’inde başarılı olmak isteyen Bismil Belediyespor transferde önemli adımlar atıyor. 4 futbocu ile sözleşme imzalandı.

Bismil dolu dizgin
SELİM, EMRE VE ERHAN AKDEMİR
Bismil Belediyespor,3 futbolcuyla daha sözleşme imzalayarak, bu sezon toplam beş futbolcu transferi gerçekleştirdi. Bismil Belediyespor Kulübünde gerçekleştirilen imza törenine, Kulüp Başkanı Mustafa Kurt, Kulüp As Başkanı Ahmet Örnek, Kulüp Alt Yapı Koordinatörü Orhan Yüksel katıldı. Geçen hafta ,Yeni Diyarbakırspor’da oynayan 20 yaşındaki Serhat Özalp ve Diyarbakır Dicle Üniversitesi takımında oynayan 23 yaşındaki Bilal Akıncı takım kadrosuna katan Bismil Belediyespor, bu hafta da üç futbolcuyla daha anlaşma imzaladı. Bağlar Belediyespor’da oynayan 25 yaşındaki Selim Kaymak, Siirt Gençlerbirliği’inde oynayan 25 yaşındaki Süleyman Emre Güneyli ve aynı takımda oynayan Erhan Akdemir ile anlaşarak bir yılık sözleşme imzalandı.

“BAŞARIYI HEDEFLİYORUZ”
Bismil Belediyespor Kulübü olarak BAL liginde hedefledikleri başarı yakalamak için yapılması gereken bütün çalışmalarını tamamlayarak başarılı bir futbol sergilemek istediklerini belirten Kulüp başkanı Mustafa Kurt; “ Biz Bismil Belediyespor olarak ilçemizde ve bölgede önemli başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Geçen sezon birçok eksiklerimizin olmasına rağmen Amatörler ligi şampiyonu olmayı başarabildik. Bu sezon beş yeni dış transfer gerçekleştirdik ve geçen sezon takımda mücadele veren dokuz futbolcumuzla da sözleşmeyi yeniledik. Bu sezon bizimle oynamayı kabul eden Hüseyin Çelik, Welat Yiğin, Aziz Özer, Doğan Kahraman, Velat Çelik, Emrah Ertuğan, Şaban Özer, Rauf Kudak ve Serkan Bahtiyar ile iç transfer sözleşmesini imzaladık. Bismil halkının destekleri ile bu kadro bizi başarıya götüreceğine inanıyoruz” dedi.

 Sözleşme mzalayan Selim Kaymak, Süleyman Emre Güneyli ve Erhan Akdemir imzalardan sonra formalarını giyerek kameralara poz verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler