Bismilspor şampiyon

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi Play-Off Grubu’nda Bismil Belediyespor şampiyon oldu.

Bismilspor şampiyon
Şampiyonu tayin edecek maçta Sur Belediyespor’u uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-0 mağlup eden Bismil Belediyespor, Sanayi Sitesi ve DSİSpor’un ligden çekilmesi nedeniyle kalan 2 maçını hükmen kazanacağı için şampiyonluğunu ilan etti.

Bir hayli gergin geçen maçta 90.dakikaya kadar 0-0 devam eden maçta Bismil Belediyespor, uzatma dakikalarında Aziz Sergen’in penaltıdan ve Yunus’un attığı gollerle mutlu sona ulaştı.

HAKEM MIZRAK’TAN 9 KIRMIZI KART Maçın hakemi Nihat Mızrak’ın cebinden 9 kırmızı kart çıktı. Mızrak, oyun 0-0 devam ederken Bismil Belediyespor’dan Oktay,Sıddık ve kaleci Şahin’e,Sur Belediyespor’dan da Sait’e kırmızı kart gösterdi. Gerginlik 1-0’dan sonra devam edince Mızrak bu kez Bismil Belediyespor’dan Serkan ve Mesut, Sur Belediyespor’dan da Salih,kaleci Hacı ve Yılmaz’ı kırmızı kartla cezalandırdı. Kartların 4’ü yedek kulübesindeki oyunculara çıktı.

Bismil Belediyespor, BAL’e çıkmak için Bağlar Belediyespor’la baraj maçı oynayacak. Baraj maçının tarihi daha sonra açıklanacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz