Destek bekliyoruz

Diyarbekirspor'un onursal başkanı Feyzi İlhanlı, Play-Off mücadalesinde, destek istedi. Açıklamasında özeleştiride bulunurken, Play-Off için manevi desteğin, kendilerini şampiyonluğa taşıyabileceğini söyledi.

Destek bekliyoruz

Play-Off'a çıkmayı garantileyen ve 4 Mayıs'ta İlk Play-Off maçını oynayacak olan Diyarbekirspor'n onursal Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı'dan manevi destek çağrısı geldi. Yazılı açıklama yapan İlhanlı, 4 Mayıs'ta oynanacak olan ilk Play-Off karşılaşmasına tüm spor severleri davet etti. İlhanlı açıklamasında şöyle dedi;

“Takımımız 4 sezondur mücadele ettiği 3.Lig’de bu sezonla beraber üst üste 4.kez Play-Off oynamaya kazanmıştır. Geçen 3 yılda 2 kez final ve 1 kez de yarı final oynamamıza rağmen 2.Lig’e çıkamadık. Maddi ve manevi olarak elimizden geleni yapmamıza rağmen sportif anlamda hedeflediğimiz noktaya gelemedik. Bu anlamda elbette öz eleştiri yapıyoruz ve kendimizi başarılı görmüyoruz. Her ne kadar maddi anlamda yalnız kalsak da kimseden destek alamasak da bu kadar yatırımın karşılığında en azında 1-2 lig üstte olmalıydık. Bugüne kadar arkamızda olan,destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Tek amacımız onların mutlu olmasıdır.Bu da ancak şampiyonlukla,üst lige çıkmakla olacaktır. Sezon boyunca emek veren, ter döken ve takımı Play-Off’a taşıyarak bizleri ve kenti şampiyonluk beklentisine sokan başta teknik heyetimiz ve futbolcularımız olmak üzere takımımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum.

KENTİMİZE ŞAMPIYONLUĞU TATTIRMAK

Bizim için esas olan,önemli olan kentimizin beklediği şampiyonluğa ulaşmaktır. Tüm samimiyetimle ifade ediyorum ki bunun için teknik heyet ve futbolcularımıza olan güvenimiz ve inancımız tamdır.Birbirinden değerli,güçlü ve önemli rakiplerle karşılaşacağız Play-Off’ta. Elbette kolay olmayacak ama biz zaten zorluklara alışkın bir kentiz ve bu engelleri aşarak mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Bugüne kadar hiçbir Diyarbakır takımı Play-Off’tan üst lige çıkamamış.İnşallah bunu başaran ilk takım biz olacağız.

SORUMLULUĞUMUZU BİLİYORUZ

Sorumluluğumuz ve misyonumuz ağırdır,bunun farkındayız. 50 yıllık büyük ve efsane Diyarbakırspor’un misyonuna layık olmak istiyoruz. Kadere ve kısmete inanan insanlarız. Biz elimizden geleni yapalım,sonuna kadar zorlayalım başarırsak zaten mutlu oluruz,başaramazsak da en azından vicdanımız rahat olur ve üzerimize düşeni yapmış oluruz. Futbolcularla yaptığım toplantıda da bunu kendilerine ilettim. Terlerinin son damlasına kadar mücadele etmeleri halinde her sonuca razı olacağımızı ifade ettim.

TÜM ALAÇAKLAR ÖDENMİŞTİR

Takımımıza Play-Off öncesinde kalan alacakları ödenmiştir. Futbolcularımız bugüne kadar bizlere inanarak ve güvenerek maddi konularda sorun çıkarmamış olup aramızda bir güven sorunu yoktur. Biz de imkanlarımızı zorlayarak biriken alacaklarını bugün itibarıyla hesaplarına yatırdık. Ayrıca yüksek ve ciddi bir rakamdan oluşan şampiyonluk primi belirledik. Takımı şampiyon yapmaları halinde ekstra bir şampiyonluk primini taahüt etmekle beraber,sezon boyunca başarısız sonuçlardan dolayı ceza olarak kestiğimiz paraları da iade edeceğimizi kendilerine anlattık.

Futbolcularımız bize olan güvenlerini dile getirerek ‘sözünüz senettir’ demelerine rağmen kafalarda soru işareti kalmasın diye şampiyonluk primini ve cezalardan dolayı geri ödeme sözü verdiğimiz para için kendileriyle resmi protokol yapıyoruz.Değerli halkımızdan ve bizim için her şeyden daha önemli olan bu takımın gerçek sahibi taraftarlarımızdan Play-Off’ta manevi destek bekliyoruz.

4 MAYISTA HERKESİ BEKLİYORUZ

4 Mayıs Perşembe günü Seyrantepe Stadı’nda yapacağımız Play-Off maçında tribünleri doldurarak destek olsunlar.Bu maç çok ama çok önemli. Rakip takıma gerçek bir deplasman havası yaşatalım. Diyarbakır’ın tüm ilçelerinde,hatta çevre il ve ilçelerdeki halkımızı da maça davet ediyoruz. Sizlerin desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var. Bizi bu zorlu ve önemli mücadelede yalnız bırakmayın. Kazanmak için en az futbolcular kadar taraftarlar da var güçleriyle destek olmalı.Çıktığımız yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Sporda son yıllarda gülmeye hasret kalan kadim kentimiz ve bölgemiz artık mutlu olsun.

Kaynak: Diyarbakır Söz