Dicle Üniversitesi Malatya’da şampiyon

2016-2017 Üniversitelerarası Voleybol Bölgesel Lig (ÜNİLİG) grup karşılaşmaları sona erdi. Dicle Üniversitesi erkek voleybol takımının da mücadele ettiği Malatya müsabakaları 6-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleşti.

Dicle Üniversitesi Malatya’da şampiyon

Erkeklerde 4 kızlarda ise 3 takımın yer aldığı gruplarda Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, oynadığı üç maçı da kazanarak grup müsabakalarını şampiyon olarak tamamladı. İlk iki maçta Adıyaman ve Çukurova Üniversitelerini 3-0’lık sonuçlarla mağlup eden Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, final maçında Elazığ ekibi Fırat Üniversitesi ile eşleşti. Büyük çekişmeye sahne olan final maçında Fırat Üniversitesini 3-1 mağlup eden Dicle Üniversitesi, grubu birinci olarak tamamladı ve yarı final müsabakalarına katılma hakkını elde etti.

ŞAMPİYON OLDU

Dicle Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Ercan Tizar, Malatya’da yapılan müsabakalarda çok iyi mücadele ettiklerini söyleyerek “Önümüze çıkan tüm rakipleri mağlup edip, şampiyon olduk ve ilk hedefimize ulaştık. Şimdi yarı final karşılaşmalarını da başarıyla tamamlayıp final oynamak istiyoruz” şeklinde konuştu. Tizar, kazanılan başarıda sportif alanda desteklerini esirgemeyen Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül ve yönetiminin de payı olduğunu vurgulayarak katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler