Direnişin sonu zaferdir

Diyarbakırspor, Atatürk Stadı’nda Pendikspor’u ağırlıyor. Herkesin kaderine terk ettiği 44 yıllık efsane taraftar desteği bekliyor.

Direnişin sonu zaferdir

Transfer yasağı, FİFA’daki sorunlar, kent yöneticileri ve siyasilerin ilgisizliği, maddi ve manevi olarak yaşanan sahipsizliğe rağmen ligde kalma mücadelesini bu aşamaya kadar getiren Yeşil-Kırmızılı takım  3 puan daha alıp ligde kalışını ilan etmek veya son haftaya avantajlı girmek istiyor.

SAHİPSİZLİĞE İNAT LİGDE KALMALISIN !

Sezon başlarken bir çok kesimin ‘küme düşer’ diye yorum yaptığı Diyarbakırspor dile kolay sorunla boğuşmasına rağmen her fırsatta kendisini yalnız bırakmayan bir avuç da olsa vefakar taraftarının desteğiyle direne direne 33.haftaya kadar geldi. Devre arasında 2 milyon harcayarak hem transferi açan hem de 17 futbolcu transfer eden Tokatspor’a karşı pes etmeyerek son 2 haftaya 2 puanlık avantajla giren Diyarbakırspor, bugün Pendikspor’u yenip rakibinin evinde Konya Torku Şekerspor’a takılmasıyla ligde kaldığını ilan etmek veya son haftaya avantajlı girmek istiyor.

Yapılan tüm destek çağrılarına kulaklarını tıkayan mülki amirler ve belediye başkanları ile bir-ikisi hariç siyasilerden umut kesen Diyarbakırspor’un en büyük kozu yine taraftarı olacak.

‘BU DİRENİŞE DESTEK VERMEK İÇİN GELİN’

 Kader günlerinden birini yaşayacak olan Diyarbakırspor, taraftarlarından tribünleri doldurarak destek vermelerini bekliyor. Bilet fiyatları ise sudan ucuz :Sadece 2 TL.

‘Kanımızın son damlasına kadar savaşacağız.Bu ligde kalmayı hak ediyoruz’ diyen futbolcular tribüne gelecek taraftarlara galibiyet sözü verdi.

Kart cezalısı İrfan’ın sezonu kapattığı Diyarbakırspor’da sakatlıkları bulunan  Cemal Doğu ve Mustafa Kuru’nun da maçın önemi nedeniyle iğneyle oynatılacağı kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz