Diyar Denizli’de Hesap Peşinde

Geçen sezon 18 Mayıs’ta Play-Off yarı final rövanş maçında Diyarbakır’da oynanan maçta Diyarbekirspor 1-0 önde olup finale çıkmasına saniyeler kala hakem Hüseyin Sabancı Denizli Büyükşehir Belediyespor lehine uydurma penaltı vermişti.

Diyar Denizli’de Hesap Peşinde

Geçen sezon 18 Mayıs’ta Play-Off yarı final rövanş maçında Diyarbakır’da oynanan maçta Diyarbekirspor 1-0 önde olup finale çıkmasına saniyeler kala hakem Hüseyin Sabancı Denizli Büyükşehir Belediyespor lehine uydurma penaltı vermişti. Penaltıdan sonra çılgına dönen taraftarların sahaya inmesi üzerine tatil edilen maç daha sonra Diyarbekirspor’un aleyhine 3-0 hükmen tescil edilmiş,Yeşil-Kırmızılı kulübe 6 maç seyircisiz oynama cezası verilmiş ve futbolcular Ceyhun Demircan ile Tunç Behram’a da 6 maç ceza verilmişti.

İKİ TAKIM İÇİNDE KRİTİK BİR MAÇ

Geçen sezon olaylı maçta kozlarını paylaşan iki takım bugün yine önemli bir 90 dakikada karşı karşıya gelecek. Diyarbekirspor’un amacı 3 puan alıp hem kötü gidişe son vererek yeniden zirve yarışına dahil olmak,hem de kendisini şampiyonluktan eden rakibinden rövanşı almak. Küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Denizli ekibi ise deyim yerindeyse can derdinde.

MAÇIN HAKEMİ İSTANBUL BÖLGESİNDEN

Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yarın (Pazar) saat 13.30’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Burak Kalkandelen yönetecek.

TARAFTAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYACAK

Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Diyarbekirspor, bu sabah uçakla İzmir’e,oradan da karayolu ile Denizli’ye geçti. İstanbul’dan otobüsle gelecek bir grubun yanı sıra Denizli ve çevre şehirlerde yaşayan çok sayıda taraftarın da bugünkü maça gelerek Diyarbekirspor’a destek vermeyi planladığı kaydedildi.

İki takım arasında oynanan 7  maçta taraflar 2’şer kez kazanırken,3 maç da berabere sonuçlandı. Bu sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı konuk takım 1-0 kazanmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz