Diyar destek arıyor

25 Ocak’ta İstanbul’da ve 9 Şubat’ta da Ankara’da iki ayrı gece yapacak olan Diyarbakırspor’da bu gecelerden maddi destek sağlanması için önemli iş adamlarının peşine düşüldü. Bu isimlerden olan Ali Ağaoğlu ile bu hafta içinde görüşüleceği kaydedildi.

Diyar destek arıyor
HERKESE ULAŞMA GAYRETİ Destek gecelerine büyük umut bağlayan Diyarbakırspor, önemli siyasetçi, devlet adamı, iş adamı ve ağırlığı olan eski yöneticilerin bu etkinliklere katılmasını sağlamak için yoğun çaba harcıyor. Bazı milletvekili ,iş adamı ve STK’ların da destek verdiği gecelere katılım için şu ana kadar bir çok isimle görüşülerek davet yapılırken, son zamanlarda Diyarbakır’a gösterdiği yakınlık ile bilinen ve kentte bazı yatırımlar yapmak istediği öğrenilen Ali Ağaoğlu’ndan randevu alındığı öğrenildi. Bu hafta içinde yapılacak görüşmede Ağaoğlu’ndan hem geceye katılması, hem de sponsor olarak maddi destek vermesinin talep edileceği kaydedildi.

  SAKATLAR İÇİN ÖZEL ÇABA Bu arada Antalya’daki kamp çalışmalarını devam ettiren Diyarbakırspor’da sakat futbolcuların Pazar günü oynanacak Keçiörengücü maçına yetiştirilmesi için özel çaba harcanıyor. Teknik Direktör Rafet İyem, tedavilerine devam edilen Bilal ve Mustafa Kuru’yu oynatmak istediğini ifade ederek sağlık ekibinin yoğun çaba içinde olduğunu söyledi. İyem,”Bu maçı kazanırsak çok şey değişecek. Bu inançla hazırlanıyoruz. Cuma gününe kadar hazırlıklarımızı burada yapıp Diyarbakır’a geleceğiz. Bilal idmanlara başladı. Mustafa’yı belki iğne ile oynatabiliriz. Kamptaki çalışmalar takımın seyrini değiştirdi. İkinci yarıda bunların semeresini alacağız. Çocuklar,kazanmayı,kendilerine güvenmeyi öğrendi.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz