Diyar destek bekliyor

Diyarbakırspor, Pazar günü Çorumspor’la oynayacağı kader maçına mutlak 3 puan için bilenirken, teknik direktör Numanoğlu, taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Diyar destek bekliyor
Diyarbakırspor, Pazar günü Çorumspor’la oynayacağı kader maçına mutlak 3 puan için bilenirken, teknik direktör Numanoğlu, taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Numanoğlu,”Kazanmak zorunda olduğumuz maçta taraftarı yanımızda görmek istiyor.

‘BÜTÜN OLMAK ZORUNDAYIZ’ Diyarbakırspor kader maçında taraftar desteği bekliyor.

Teknik direktör Levent Numanoğlu, Çorumspor maçının önemin farkında olduklarını kalan tüm maçları için aynı ciddiyette hazırlandıklarını belirterek,Pazar günkü maçı kazanmak için taraftar desteğinin şart olduğunu söyledi.

Numanoğlu, "Kalan tüm maçlarımızı ligin son karşılaşmasına kadar çok önemli maçlar oynayacağız. Bu hafta Çorumspor karşılaşmasının elbette daha önemli olması, rakibimizin de bizim gibi düşme potasında olmasıdır. Biz kendimizi daha avantajlı görüyoruz, maç elbette sahada kazanılır, ben de ekibimde, tüm oyuncularımız, taraftarlarımız, basınımız bir bütün olmak zorundayız. Taraftarımız bizleri pazar günü yalnız bırakmasın. Takımımızda eksik bulunmuyor, Çorumspor maçını kazanarak çıkışa geçmek herkesin arzusu bu. İnanıyorum ki Pazar günü sahadan galibiyete ayrılan taraf biz olup rahat bir nefes alacağız. Taraftarımızı mutlaka maça bekliyoruz. İtici güç olsunlar. Buna çok ihtiyacımız var. “ dedi.

AMR AZMİ’NİN ALACAĞI 187 BİN DOLAR MI? Bu arada Diyarbakırspor yönetimi, kulübün Ocak 2013’e kadar transfer yasağı almasına neden olan Mısırlı futbolcu Amr Azmi’nin alacağının 187 bin dolar olduğunu açıkladı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, bu futbolcunun alacağının ana rakamının 93.085 dolar olduğuna dikkat çekilerek, buna haksız fesih tazminatından dolayı 83.500 dolar ve kararın kesinleştiği 26 Ekim 2011’e kadar olan tarihe kadar yüzde 5 faiz uygulanmak süretiyle 9.891 dolar eklendiği ifade edilerek, toplam rakamın 186.856 dolar olduğu kaydedildi. Para ödenmediği için yüzde 5’lik faizin uygulanmaya devam ettiği ve bu nedenle rakamın gün geçtikçe arttığı da vurgulandı.

‘BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLSUN’ Oyuncu ile pazarlıkların devam edildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi :” Bu sporcunun alacağıyla ilgili olarak kulübümüz tarafından yapılan resmi yazışmalar ile FİFA nezdinde resmi olarak hiçbir şey yapılamayacağı da kulübümüze bildirilmiştir. Yaşanan bu sorunun atlatılması için Amir Azmy Mohamed Megahed’in kendi isteğiyle davasından vazgeçmesi ve FİFA’ya resmi yazıyla bildirmesi gerekmektedir. Bunun için de Diyarbakır spor kulübü olarak hem ismi geçen futbolcuya hem de avukatına iki ilişkiler ile ulaşma ve bu rakamları daha uygun rakamlara indirerek ödeme çabaları sürmekte ve bu sıkıntının giderilmesi için çabaları devam etmektedir. Ayrıca bu anlamdaki çalışmamızı tekrar federasyon ve FİFA’ya yazdığımız yazımız ile tekrar dile getirdik. Tamamen geçmiş yönetimlerinden kaynaklanan bu sorunların çözümü için kulübümüze destek olunması gereklidir. Bu konuda geçmiş yönetimden de konu hakkında bilgilerini bizimle paylaşmalarını ve çözüm konusunda yardımlarını beklediğimizi bilmelerini istiyoruz. “

Kaynak: Diyarbakır Söz