Diyara Ceviz Havası

Yeni Diyarbakırspor, Malatyalı olan teknik direktör Mustafa Ceviz’le farklı bir hava kazandı. Daha önce çalıştırdığı takımlarda 4 şampiyonluğu bulunan Ceviz yönetimindeki Yeni Diyarbakırspor, ikinci yarıda Deplasmanda kazandığı başarılarla dikkat çekti. İkinci yarıda Deplasmanda oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanırken,1’inde berabere kalarak 13 puan topladı ve yenilmedi.

Diyara Ceviz Havası
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve 45 puanla ligin dördüncü sırasında yer alan Diyarbakırspor, teknik direktör Mustafa Ceviz’le önemli bir çıkış yakaladı.

Daha önce çalıştırdığı takımlarda 4 şampiyonluğu bulunan Ceviz, yönetimindeki Diyarbakırspor, ikinci yarıda deplasmanda kazandığı başarılarla dikkat çekti.

Yeşil kırmızılı ekip, ikinci yarıda deplasmanda oynadığı 5 maçın 4’ünü kazanırken, 1’inde berabere kalarak 13 puan topladı ve yenilmedi.

Diyarbakırspor,bu sezon iki kez geriye düştüğü maçları kazanma başarısını gösterirken, bunu Mustafa Ceviz döneminde başardı. Yeşil Bursaspor ve Payas Belediyespor maçlarında deplasmanda 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen farklı kazanmasını bildi.

Diyarbakırspor, Mustafa Ceviz yönetiminde ikinci yarıda oynadığı 9 maçta sadece Sancaktepe Belediyespor’a ikinci yarının ilk haftasında 2-0 yenilirken, son 8 maçta 5 galibiyet ve 3 beraberlikle 18 puan topladı. Ceviz’li Diyarbakırspor, ikinci yarının en fazla puan toplayan takımı ünvanını da elinde bulunduruyor.

- Hedef 2. Lig Diyarbakırspor teknik direktörü Mustafa Ceviz, yaptığı açıklamada, yakaladıkları olumlu havayı devam ettirerek takımı 2.Lig’e çıkarmak istediğini söyledi.

Kolektif bir anlayışla hareket ettiklerini belirten Ceviz, şunları söyledi:

“Başarı da başarısızlık da hepimizindir. Biz sadece işimizi yapmaya çalışıyoruz. Asıl kahraman futbolculardır. En büyük arzumuz bu büyük camiaya şampiyonluk kazandırmaktır. Bunu başarırsak ancak o zaman mutlu oluruz.”

Önlerinde çok daha önemli maçlar olduğunu belirten Ceviz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Hepsi birbirinden önemli ve zorlu. Engelleri tek tek aşmak istiyoruz. Pazar günü Kemer Tekirovaspor’la zorlu bir maça çıkacağız. Tüm taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Başarıya odaklanmış oyuncularımızla inşallah yeni bir galibiyete imza atacağız.”

Kaynak: Diyarbakır Söz