Diyarbakır Peyasspor farklı kazandı

Erkekler Voleybol 2. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Peyasspor, Bağlar Gençlikspor engellini 3-1’lik sonuçla geçti. Seyrantepe Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı kazanan Peyasspor, sezonun tamamlanmasına üç hafta kala, plaf off’a kalmayı garantiledi.

Diyarbakır Peyasspor farklı kazandı

Bağlar Gençlikspor maçını 25-19, 19-25, 25-14 ve 25-20’lik set sonuçları ile kazanan Peyasspor, hem liderliğini sürdürdü hem de galibiyetlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Peyasspor kulüp Başkanı Veysi Koyun, spor camiasının büyük ilgi gösterdiği maçın çok zevkli bir mücadeleye sahne olduğunu söyledi. Koyun, hedefi play off ve 1. Lig olan iki takımın da bu maça çok özel hazırlandığını ama kazanan tarafın kendileri olduğu için çok mutlu olduklarını belirtti.

FARKLI KAZANDILAR

Koyun, “Her iki takımda kazanmak için var gücüyle mücadele etti. İki takımda kazanmayı gerçekten hakketti ama gülen taraf Peyassporumuz oldu. Bağlar Gençlikspor’un oyuncularını, ortaya koydukları başarılı mücadeleden dolayı, teknik heyet ve idarecileri de centilmenliklerinden dolayı kutluyorum” dedi.

Kendilerini yalnız bırakmayanlara da teşekkür eden Koyun, “Bu maç için bizleri yalnız bırakmayan, özel forma tasarlayan ve sporcularımıza galibiyet primi veren Yunus Oruç'a sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz