Diyarbekir Final istiyor

TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off yarı final ilk maçında Tire 1922'ye deplasmanda 1-0 yenilen Diyarbekirspor kendi evinde Salı günü rövanş maçını yapacak. Yeni stadyumda yapılacağı duyurulan karşılaşmada, Diyarbekirspor final'e çıkmak istiyor.

Diyarbekir Final istiyor

Son sezonlarda bir üst lige çıkmayı Play-Off maçlarındaki kayıplar nedeniyle başaramayan Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor, bu kez başarmak istiyor. İzmir'de 8 bin Tirespor taraftarlarının önünde, rakibine 1-0 yenilmekten kurtulamayan Diyarbekirspor, Salı günü kendi evinde maçın rövanşına çıkacak. Her türlü galibiyet, beraberlik ve gol bulacağı tek farklı yenilgilerle 2. Lig yolunda finale kalme şansı rakibine kaptıracak olan Diyarbekirspor, rakibi karşısında iki farklı galibiyet almak zorunda kalacak.

Maç, geçen hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası finalindeki Teleset Mobilya Akhisarspor-Fenerbahçe mücadelesiyle kapılarını ilk kez açan Diyarbakır Stadı'nda oynanacak. Diyarbekirspor, finale çıkıp tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak son sınav için, kentte bugün STK temsilcileri ve spor severler ile futbol taban birlikleriyle bir araya gelecek. Akşam yeğeminde, Salı günü yapılacak karşılaşma için neler yapılabilineceği konuşulacak. Diyarbekirspor son yıllarda bir çok kez bir üst lige çıkma şansını yakaladı, ancak play-off maçlarında son vuruşu yapamadığı için, hep bir sonraki sezon denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz