Diyarbekirspor'da yönetim değişti

Başarısız bir ilk sezon geçiren, bir çok futbolcunu gönderen, ikinci sezon için kamp dahi yapmayan, Diyarbekirspor'da yönetim değişikliğine gidildi. Kulüp Başkanlığına Turan İlgin getirildi.

Diyarbekirspor'da yönetim değişti

Kulübün onursal başkanı olarak gösterilen Feyzil İlhanlı'ya ait şirketin kulübü olan Diyarbekirspor'daki yönetim değişikliği şöyle oldu. Turan İlgin Kulüp Başkanı, İnsan Yapıcı A.Ş Başkanı, İkram İlhanlı As Başkan, Başkanvekili ve Kulüp Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Futbol Şübe Sorumlusu Süleyman Akar, Kulüp Güvenlik Sorumlusu Fırat Güneş, Taraftarlardan Sorumlu Orhan Tuma, Hasan Çakar, Aziz Gönülalan ile Galip Göntoğar ise yönetici olarak belirlendi.

YENİ TRANSFER OLACAK MI?

Diyarbekirspor'daki yönetim değişikliğinden sonra bir çok oyuncusuyla yollarını ayırmasıyla oluşan kadro riskine karşı, yeni transferlere gözler çevrildi. Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki'nin, yeni yönetime transfer edilmesini isteyeceği futbolcularla ilgili liste hazırladığı, bir çok futbolcuylanda ön görüşmelerde bulunulduğu bildirildi. Transfer sayısının 4-5 futbolcu olabileceği bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz