Diyarbekirspor’un Maç Saati Değişti

3.Lig 3.Grup’ta Pazar günü oynanacak Pazarspor-Diyarbekirspor karşılaşmasının başlama saati Diyarbekirspor’un talebi üzerine 12.00 olarak değiştirildi. Yeşil-Kırmızılı takımda cezasını tamamlayan Uğur Ayhan bu hafta forma giyebilecek.

Diyarbekirspor’un Maç Saati Değişti

3.Lig 3.Grup’ta zirve yarışında önem taşıyan Pazarspor-Diyarbekirspor maçının başlama saatinde değişiklik yapıldı. Diyarbekirspor’un Trabzon-Ankara-Diyarbakır aktarmalı uçak seferine yetişmek için yaptığı başvuru üzerine TFF, iki kulübün kendi aralarında anlaşması üzerine maçın başlama saatini 12.00 olarak yeniledi.

Karşılaşma Pazar günü Rize’nin Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak. Zorlu ve kritik maç öncesinde Pazarspor’un 22, Diyarbekirspor’un 21 puanı var.

Uğur Ayhan’ın Cezası Tamamlandı

Bu arada 5 maçlık galibiyet hasretine Yozgatspor karşısında son veren Diyarbekirspor ,Pazarspor maçı hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Adanaspor’la oynanan kupa maçında kırmızı kart gördükten sonra PFDK’dan 3 maç ceza alan ve ligdeki 4 sarı karttan sonra da 1 maçlık ceza  olmak üzere son 4 haftada forma giyemeyen Uğur Ayhan, cezasını tamamladı. Bu sezon deplasmanda 5 puan toplayabilen Diyarbekirspor, Pazarspor’u yenerek deplasman başarısızlığına son vermek istiyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz