Görüş Bildir

Futbolda Hafta İçi Mesaisi

2.Lig ve 3.Lig'de 24.hafta karşılaşmaları bugün oynanacak. Diyarbakır takımları önemli karşılaşmalara çıkacak. Amedspor lider Samsunspor'la deplasmanda,Diyarbekirspor ise alt sıralarda yer alan Batman Petrol ile Diyarbakır'da karşılaşacak.

Futbolda Hafta İçi Mesaisi

Samsunspor-Amedspor

2.Lig Beyaz Grup’ta 27 puanla  13.sırada yer alan Amedspor, saat  13.30’da başlayacak karşılaşmada lider Samsunspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadında  oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Çağdaş Altay yönetecek.İki takım arasında sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan karşılaşma 0-0 tamamlanmıştı.

Diyarbekirspor-Batman Petrolspor

3. Lig 3.Grup’ta 34 puanla 6.sırada bulunan Diyarbekirspor, 24 puanla 16.sırada yer alan Batman Petrolspor ile karşılaşacak. Her iki takım için de büyük önem taşıyan mücadele Diyarbakır Stadında saat 13.00’da başlayacak. Hatay bölgesi  hakemi Hamit Basık’ın yöneteceği maça iki takım taraftarlarının da ilgi göstermesi bekleniyor. Her iki camia da karşılıklı dostluk açıklaması yaparken, Diyarbekirsporlu taraftarların konuk takım taraftarlarını çiçeklerle karşılayacağı kaydedildi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi