Gözler Play-Off Eşleşmelerinde

Eyüpspor’un şampiyon olarak 2.Lig’e yükseldiği 3.Lig 2.Grup’tan 2.Lig’e çıkacak ikinci takım Play-Off maçlarıyla belli olacak. Değişen statüye göre ilk kez bu sezon yarı final maçları Deplasmanlı olacak. Ligi 2.ve 5.tamamlayacak takımlar ile ligi 3.ve 4.bitirecek takımlar yarı finalde eşleşecek.

Gözler Play-Off Eşleşmelerinde

İlk maçlar 4.ve 5.takımların sahasında, rövanşları ise 2.ve 3.takımların sahasında olacak. Yarı finali geçen takımlar TFF’nin belirleyeceği tarih ve tarafsız sahada final maçında karşı karşıya gelecek, böylece 2.Lig’e yükselen takım belli olacak.

PLAY-OFF'A KALACAK SON TAKIM BELLİ DEĞİL

Yeni Diyarbakırspor A.Ş, Sivas Dört Eylül Belediyespor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan sonra Play-Off’a kalacak 4.ve son takım son haftada belli olacak. 53 puanla 5.olan Gölcükspor’a 1 puan yetiyor. Gölcükspor’un yenilmesi ve Kemer Tekirovaspor’un galip gelmesi halinde, ligde Gölcükspor’u 2 maçta da yenen Kemer Tekirovaspor ikili averajla Play-Off’a kalacak.

RAKİBİMİZ VE İLK MAÇIN YERİ BU HAFTA BELLİ OLACAK

Takımımızın yarı finaldeki rakibi ve ilk maçın yeri son haftada belli olacak. Son haftaya Sivas Dört Eylül Belediyespor 62 puanla ikinci girerken, takımımız 61 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Üçüncü Denizli Büyükşehir Belediyespor ise 60 puana sahip.

SON HAFTADAKİ KRİTİK MAÇLAR

İşte 10 Mayıs Pazar günü saat 15.30’da oynanacak ve Play-Off eşleşmelerini tayin edecek maçlar;

68 Yeni Aksaray-Yeni Diyarbakırspor A.Ş

Gölcükspor-Denizli B.Şehir Bld.

Sivas Dört Eylül Bld.-Derincespor

Arsinspor-Kemer Tekirovaspor

Kaynak: Spor Merkezi