Harbişspor'dan Kaya'ya plaket

Amatör spora verdiği desteklerinden dolayı Sur Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaya’ya Yenişehir Harb-İş Spor Kulübü tarafından plaket verildi.

Harbişspor'dan Kaya'ya plaket
Türkiye Futbol Federasyonu (T.F.F.) Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan, TÜFAD Başkanı A. Samet Karakaş, ASKF Başkanı Remzi Dayan ve Federasyon üyeleri Muzaffer Ensarioğlu, Akit Gözmen, Yenişehir Harb-İş Spor Kulübü Antrenörü ve Yöneticisi Şehmus Tekin’in katılımıyla Hüseyin Kaya’nın makamında ödülü verildi.

‘BENİ GURURLANDIRDI’ Aynı zamanda Mezopotamya Kulüpler Birliği Başkanı olan Kaya, “ Belediye olarak spora ve gençliğe büyük önem veriyoruz. Gençliğimize hizmet edenlere, sağlıklı ortam sunanlara destek olmak bizim görevimizdir. Harb-İş kulübümüzü tüm zorluklara rağmen yaşatmaya çalışan yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Amatör spora gönül vermiş biri olarak, amatör kulübümüzden plaket almak beni onurlandırmıştır.” dedi.

Yenişehir Harb-İş Spor Kulübü Antrenörü ve Yöneticisi Şehmus Tekin; “Sur Belediyesi olarak en zor zamanlarımızda yanımızda oldunuz ve bizleri desteklediniz. Gençlerimizin spor yapmalarına destek olan sizlere teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz