Haydi Diyarbakır yürüyüşe

Diyarbakırspor’lu taraftarların haksızlıklara ve sahipsizliğe tepki göstermek için düzenleyeceği yürüyüş için valilikten izin çıktı. Yürüyüş için 7’den 70’e kadar tüm taraftarlara çağrı yapılıyor.

Haydi Diyarbakır yürüyüşe
SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK Diyarbakırspor’da taraftar dernekleri ve tribün gruplarının ortak bir karar alarak Pazar günü düzenleyeceği yürüyüş için valilikten izin çıktığı açıklandı.

Buna göre Pazar günü saat 13.00’da Ofis’teki Büyükşehir Belediyesi Konukevi önünde startı verilecek yürüyüş sloganlar,pankartlar ve şarkılar eşliğinde şehrin ana caddelerinde devam edecek. Büyük bir katılımın olması beklenen yürüyüşte hem şaibe kokan Ofspor-Tokatspor maçı protesto edilecek hem de her fırsatta mağdur olduğunu eden Trabzon futbol camiasına tepki gösterilecek. Yürüyüşte ağırlıklı olarak Diyarbakırspor’u sahipsiz bırakan kent yöneticileri,siyasiler ile takımın 3.Lig’e düşmesini önleyemeyen kulüp yönetimine de tepki gösterileceği vurgulandı.

TRABZON’A YILDIRIM’LI GÖNDERME  Bir diğer önemli konu ise Aziz Yıldırım. Şike soruşturmasında tutuklu olan Diyarbakırlı Yıldırım’a destek verilirken, aynı zamanda şampiyonluklarının Yıldırım tarafından gasp edildiğini ileri sürerek her fırsatta ağlayan ancak Ofspor’un 14 futbolcu ile ligde kalma maçına çıkmasına seyirci kalan Trabzon’a göndermelerde bulunulacak.

Yürüyüş için hazırlıklar tamamlanma aşamasına gelirken, taraftar grupları 7’den 70’e kadar herkesi büyük buluşmaya davet ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz