Lider puan kaybedince

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Altınay, Denizli deplasmanında bekledikleri futbolu oynayamadıklarını belirtirken, tek tesellilerinin liderin puan kaybetmesi olduğunu söyledi. Altınay, ”İlk yarıyı 34 puanla tamamlamak istiyoruz” dedi.

Lider puan kaybedince

Sakaryaspor dışındaki şampiyonluk adaylarının puan kaybettiği haftada puan kaybederek avantajı değerlendiremeyen Diyarbekirspor büyük üzüntü yaşıyor. Denizli Büyükşehir Belediyespor’a deplasmanda 1-1 berabere kalarak bir puanla şehre dönen Yeşil-Kırmızılı takımın teknik direktörü Metin Altınay, galibiyeti hak edecek bir oyun oynayamadıklarını söyledi. Rakip takımın maça iyi hazırlandığını belirten Altınay, hakem İlker Güneş’in net bir penaltılarının vermeyerek maçın sonucuna etki ettiğini ifade ederken ilk yarıyı 34 puanla bitirmek istediklerini söyledi.

’34 PUANLA BİTİRMEK İSTİYORUZ’

Altınay, ”Ligin alt sıralarında yer alan rakibimizin bulunduğu konumdan çıkmak için iyi hazırlandığını biliyorduk. Rakipleri Diyarbakır olunca da ekstra motive olmuşlardı. Biz ise iyi oynayamadık. Geçen haftalardaki gibi etkili değildik. Buna rağmen kazanabilirdik. Hakem net bir penaltımızı vermedi. Maçın gözlemcisi de benimle yaptığı konuşmada bu pozisyon için bize hak verdi. Hakemlerin daha dikkatli olması lazım. Bu hatalar takımların kaderini etkiliyor. Kazansaydık büyük avantaj elde edecektik. Tek tesellimiz lider Afjet Afyonspor’un puan kaybetmesi oldu. Kalan 3 maçımızı kazanarak ilk yarıyı 34 puanla bitirmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz