Parklarda sabah sporu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin 4 parkında “Sabah Sporu” temasıyla vatandaşlara, 12 Ekim’den itibaren her hafta sonu profesyonel eğitmenler eşliğinde 06:00 ile 0:900 saatleri arasında spor eğitimleri verecek.

Parklarda sabah sporu

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı, “Sabah Sporu” temasıyla hazırladığı ve parklarda düzenleyeceği sabah sporları bu hafta sonu başlıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’nın bu yıl parklarda düzenleyeceği ve 12 Ekim’de başlayacak olan sabah sporu etkinliğinden, vatandaşlar her hafta sonu sabah 06.00 ile 09:00 saatleri arasında faydalanabilecek. Diyarbakırlılar yaklaşık 3 saat boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde temel beden eğitimi, kültür – fizik hareketleri, yürüyüş, koşu, pilates, step - aerobik gibi farklı branşlarda spor yaparak güne daha zinde başlayacak.

Sabah sporları Anıtpark, Koşuyolu parkı, 15 Temmuz Şehitler Parkı, Kent Meydanı’nda Cumartesi ve Pazar günleri saat 06:00 ile 09:00 arası gerçekleşecek. Her parkta alanında uzman kadın ve erkek eğitmenler görev yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz