Parola galibiyet!

Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor, Payasspor deplasmanı için parola "galibiyet" dedi. Takım dün Hatay'a gitti.

Parola galibiyet!

3. lig'deki temsilcimiz Diyarbekirspor, Hatay temsilcisi Payasspor'la karşı karşıya gelecek. Haftanın kritik maçlarından kabul edilen karşılaşma için Diyarbekirspor parola "galibiyet" diye belirlerken, Teknik Direktör Ahmet Duman, üç puandan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Başarılı bir grafik çizdiklerini ifade eden Duman, "Payasspor’u deplasmanda yenip play off’a biraz daha yaklaşıp garantilemek istiyoruz.  Bu parolayla sahaya çıkacağız. Rakibimizin ligdeki konumuna bakmıyoruz. Futbolcularıma güveniyorum ve onlarda büyük bir moral ve motivazyonla, 90 dakikaya odaklanmış vaziyetteler."

Ligde 50 puanla 4 sırada bulunan Diyarbekirspor'un rakibi olan Hatay temsilcisi Payasspor ise 31 puanla, 11. sırada bulunuyor. Saat 15.00'te Payas stantında oynayacak karşılaşmayı Eskişehir bölgesinden, Sercan Murat Gündüz yönetecek.

 DİYAR'A PARA CEZASI

Öte yandan, Diyarbekirspor'a, 18.03.2017 tarihinde oynanan Sultanbeylispor maçında, hakem ve misafir takım soyunma odalarında sıcak suyun akmaması suretiyle talimatlara aykırı hareket etmesinden dolayı takdiren 2.500.-TL para cezası verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz