Pasur Belediyespor'un Antalya kampı devam ediyor

Diyabakır Deplasmanlı 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Pasur Belediyespor'un devre arası 5 günlük kamp çalışmaları Antalya'da Teknik Direktör Şefik Şeker nezaretinde devam ediyor.

Pasur Belediyespor'un Antalya kampı devam ediyor

Futbolcuların kısa zaman içerisinde bir birleriyle kaynaşması yönetim ve teknik heyeti sevindirdi. Pasur Belediyespor'un kamp süresi içerisinde diğer takımlarla özel karşılaşmalar yapacağı belirtildi. Pasur Belediyespor Teknik Direktörü Şefik Şeker'in yapılacak olan özel karşılaşmalarda kamp kadrosunda bulunan tüm futbolculara forma giydireceği öğrenildi.

ANTALYA KAMPI                                       

Pasur Belediyespor Kulübü Başkanı Cihan Sari, kamp sayesinde sporcuların morallerinin üst seviyede olduğunu belirterek, kamp çalışmasından istedikleri verimi aldıklarını dile getirdi. Sari, “Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu’nun katkılarıyla gerçekleşen 5 günlük kamp çalışmalarımız ikinci devreye daha yüksek moralli ve iyi bir performans sergilememize vesile olmuştur. Öncelikli olarak bizlere bu imkanı sağlayan Kulp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Dülgeroğlu’na teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi biz ilk devreyi 11 galibiyet, 2 mağlubiyetle tamamlayarak 33 puanla liderle aynı puanı paylaşarak ikincilikle olduk. Temel amacımız ligi lider olarak tamamlayıp bir üst lige çıkmaktır. Ben teknik heyet ve sporcularıma güveniyorum, inşallah ikinci devre bizim açımızdan daha iyi geçecektir" dedi.

Kaynak: Spor Merkezi