Play Off’ta İlki Başarmaya Talibiz

Ligin ikinci yarısında oynadığı 15 maçta 9 galibiyet,4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak topladığı 31 puanla en başarılı ikinci takım olan Diyarbakırspor A.Ş’de herkes Play-Off’a odaklanmış durumda.

Play Off’ta İlki Başarmaya Talibiz

Genel Menajer İsmet Yılmaz, Diyarbakır’dan daha önce hiçbir takımın Play-Off’tan üst lige çıkamadığını,bir çok kez finalde bu şansı yitirdiklerine dikkat çekerek, bu defa bu talihsizliği yeneceklerini söyledi. İkinci yarıdaki çıkışın 2.Lig’e doğrudan çıkmak için yetmediğinin altını çizen Yılmaz,takımın Play-Off’ta başarılı olarak bunu başaracağını dile getirdi.

‘TAKIMIMIZ BU GÜVENİ VERİYOR’

Yılmaz, “İkinci yarıda önemli bir çıkış göstermemize rağmen liderle olan puan farkını kapatamadık. Bu çıkışı biraz daha erken başlatabilseydik bunu başarabilirdik. Ancak artık Play-Off’tan 2.Lig’e çıkmanın hesaplarını yapıyoruz. Diyarbakır’ın Play-Off sendromu var. Bugüne kadar defalarca Play-Off,hatta final oynamamıza rağmen üst lige çıkamadık. Fakat her şeyin bir ilki var. İlk defa deplasmanlı oynanacak Play-Off’ta şampiyon olacağız. Takımımızın gücüne olan inancımla bunu söylüyorum. Tüm taraftarlarımızın da bu inançta olmalarını ve takıma her türlü desteği vermelerini istiyoruz” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi