Silvanspor rakibini mağlup etti

Diyarbakır Süper Amatör Futbol liginde mücadele eden Silvan Belediyespor ikinci yarıda 10 kişi ile rakibi Diyarbakır Hebun Alipınarspor'u 2-1 mağlup etti.

Silvanspor rakibini mağlup etti

Silvan şehir stadında oynanan karşılaşmanın İlk yarısını 1-0 önde kapatan Silvan Belediyespor 15. ve 90. dk Ahmet 90. dk Ahmet kaydetti. Konut takımının golünü ise, 47 dk. da geldi. 1-1 eşitlik devam edince Silvan Belediyespor'dan Enver pozisyon gereği hakeme itirazları sonucu maçın hakeminde gördüğü ikinci sarı karttan kırımızı kart görünce oyun dışı kaldı.  10 kişi ile oynayan Silvan Belediyespor 10 kişi kaldıktan sonra daha derli toplu bir oyun sergiledi. Atak üstüne atak oynayan Silvan Belediyespor galip gelmek için geliştirdiği atak ile Mahirin yaptığı ortada Ahmet'tin röveşata vuruşu ille 90. dk. gelen gol ile Silvan Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde galip gelerek hanesine üç puanı yazdırdı.

 SİLVANSPOR

Silvan Belediyespor kaptanı Meden Kaydu, "Maçın ilk yarısından itibaren galibiyet için rakip kalesine yüklendik. İlk yarıda bulduğumuz gol ile rahatladık. Ancak rakibin pres ve baskısı ile çok zor anlar yaşadık. Nitekim ikinci yarının başlarında rakibin bulduğu gol ile adeta dağılma noktasına geldik, takım arkadaşımızın gördüğü ikinci sarı karttan kırımız kartla oyun dışı kalması ile daha zor oldu bizim için ancak takımın olan inancını sahaya yansıması galip gelmemize yetti. bu inançla takımın şampiyon olması için eksiklerimizi bir an önce gidermeye çalışacağız. Taraftarlarımıza da cani gönülden teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadılar. Maç taraftarlarla kazanılır. Taraftarın destekleriyle bizde galip geldik, bundan sonraki maçlarımız da bizim için önemlidir.Tüm galibiyetlerimizi Silvan halkına armağan ediyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz