Taraftara uyarı geldi

2. Ligdeki temsilcimiz Amed Sportif Faaliyetler BB Erzurumspor'la yapacakları lig maçı nedeniyle tarafftarları uyardı. Sağduyulu olunması istendi.

Taraftara uyarı geldi

Pazar günü  saat 13;00 ‘de Şılbe tesislerinden oynanacak olan BB Erzurumspor maçı nedeniyle Amed Sportif Faaliyetler kendileri için büyük önem taşıyan maçın mutlaka galabiyetle, kapatmak istediklerini bildirdi. Liderlik yarışında elde edilen avantajın iyi değerlendirilmesi gerektiğini bildiren Amedspor, özellikle ilk yarıda ideolojik ve siyasi sloganlar nedeniyle aldıkları uyarı cezalarının, geldiği aşamanın puan silme olduğu hatırlatılarak, taraftar uyarıldı.

Takımın üç puan silme cezasıyla karşılaşmaması için, maça gideceklerin sağdulu ve olası provokatif tezaüratlardan uzak durmaları istendi.

AMED TRANSFERLERİ

Buarada yeşil kırmızılı ekip, son olarak Kasımpaşa’nın 21 yaşındaki kanat oyuncusu Bartu Kurtuldu’yu renklerine bağladı. Geçen sezon Sarıyer’de forma giyen Bartu sezon sonuna kadar kiralanırken, mevcut stoperlerden birini göndermeyi planlayan teknik heyet, forvetin yanı sıra stoper transferi de istiyor. Amed Sportif Faaliyetler daha önce Bucaspor’dan kaleci Kurtuluş Yurt, Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan Şahin Şafakoğlu ve Fatih Karagümrük’ten Okan Dernek’i kadrosuna katmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz