Turgutluspor-Tepecikspor maçından sonra olay çıktı

Turgutluspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek: ''Taraftar kendine göre haklıdır ama bu şekilde tepki vermeleri doğru değil''

Turgutluspor-Tepecikspor maçından sonra olay çıktı

Turgutluspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta takımının Tepecikspor'a 1-0 mağlup olmasının ardından meydana gelen olayların üzücü olduğunu söyledi.

Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, maç içinde futbolcularının galip gelmek için ellerinde gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, ''Maç sonunda yapılanlara üzüldük. Sonuçta hepimiz Turgutluspor'un başarısı için mücadele veriyoruz. Keşke bunlar olmasaydı. Maç kaybettik, taraftarlar sinirli, bizler kaybettiğimiz için sinirliyiz. Taraftar kendine göre haklıdır ama bu şekilde tepki vermeleri doğru değil'' dedi.

Şimşek, önlerinde 6 maç daha bulunduğunu hatırlatarak, hedeften şaşmadıklarını ve görevinin başında olduğunu söyledi.

Mücadelenin sona ermesinin ardından takım kaptanı Serhat Akın, Teknik Direktör Yusuf Şimşek, futbolculardan Tolga Doğantez ile Burak Karaduman taraftarların bulunduğu tribünlere doğru yönelmiş, taraftarlarla tartışmıştı. Olaylar emniyet ve özel güvenlik görevlilerinin araya girmesi ile yatıştırılırken, taraftarlar Yusuf Şimşek'i istifaya davet eden sloganlar atmıştı.

Öte yandan, taraftarların tepkisi, futbolcuların stattan ayrılışında da sürdü.

Tepki gösteren ve otobüse saldırmak isteyen taraftarlar polis tarafından engellenirken, bir taraftarın gözaltına alındığı belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz