Yeni Diyar Uğuru!

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta bugün oynanan karşılaşmada Yeni Diyarbakırspor, kendi evinde Play-Off adayı ekiplerinden Maltepespor'u 3-2 mağlup etti.

Yeni Diyar Uğuru!

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta bugün oynanan karşılaşmada Yeni Diyarbakırspor,  kendi evinde  Play-Off adayı ekiplerinden Maltepespor'u 3-2 mağlup etti.

BAŞKAN İLHANLI’DA GELMİŞTİ

Yeni Diyarbakırspor kulüp başkanı Feyzi İlhanlı uzun bir aradan sonra protokol türbininde yerini aldı Başkan ilhanlı gelen gollerle birlikte büyük sevinç yaşadı.

BATMAZ’ SOYUNMA ODASINDA

Spordan sorumlu vali yardımcısı Mimar Sinan Batmaz ile Yeni Diyarbakırspor kulüp başkan vekili İhsan yapıcı müsabaka sonunda konuk takım ile maçın hakemlerini soyunma odasına tebrik ettiler.

DİYAR HIZLI BAŞLADI

Karşılaşmaya çok hızlı ve baskılı başlayan ev sahibi ekip geçtiğimiz haftanın Arsinspor maçının acısını Maltepespor'dan çıkardı.

PERDEYİ  ‘DAĞAŞAN’ AÇTI

Yeni Diyarbakırspor, Karşılaşmanın ilk yarısını, 16. dakikada Nurullah Dağaşan (1-0), 21. dakikada Uğur Durmuşun golleri ile 2-0 önde tamamladı. İkinci yarı bu kez sahneye Samet Katanalp çıktı ve 53. dakikada skoru 3-0'a getirdi.

ABUZER’İN GOLLERİ MALTEPE’YE YETMEDİ

Sonrasında konuk Maltepespor, Golcü oyuncusu Abuzer ile 57 ve 76. dakikalarda skoru 3-2 ye getirse de, kalan dakikalarda Yeni Diyarbakırspor başka gole geçit vermedi ve 3 puanın sahibi oldu. Yeşil kırmızılı Yeni Diyarbakırspor sezonun bitimine 1 hafta kala puanını 61 e yükseltti.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler