Yeni Diyarbakırsporda Ödeme Sevinci

Yeni Diyarbakırspor A.Ş’nin onursal başkanı ve kulübün en büyük maddi destekçisi Feyzi İlhanlı, Play-Off öncesinde takıma ödeme yaparak önemli bir motivasyon sağladı.

Yeni Diyarbakırsporda Ödeme Sevinci

Geçen hafta kente gelerek teknik heyet ve futbolcularla toplantı yapıp şampiyonluk halinde takıma 500 bin TL prim vereceğini açıklayan İlhanlı, futbolcuların maç başı alacaklarını banka hesaplarına yatırarak şampiyonluk yolunda yüzleri güldürdü. Futbolculara 8'er maç başı alacaklarına denk gelen 300 bin TL değerinde ödeme gerçekleştirildi.

ÖNEMLİ FEDAKÂRLIK YAPIYOR

Yeni Diyarbakırspor A.Ş Futbol Yatırımları AŞ’den yapılan açıklamada,”Türkiye'de önemli gelir kaynakları, maddi destekçileri, güçlü sponsorları, siyasi ve bürokratik destekçileri olan kulüpler bu avantajlarına rağmen maddi sorunlarla boğuşurken, kulübümüzün borçsuz olarak yoluna devam etmesinde en büyük pay sahibi olan Feyzi İlhanlı'nın fedakâr bir tutum sergilemesi takdir toplamaya devam etmektedir.” denildi.

‘TÜM KESİMLERİ DESTEĞE DAVET EDİYORUZ’

Tüm kesimlere destek çağrısı yapılan açıklamada ” Şampiyonluğa giden yolda kentteki iş dünyasını, sivil toplum örgütlerini, mülki amirleri, yerel yönetimleri ve bu kadim kente vefa borcu olan herkesi imkânları ölçüsünde destek olmaya çağırıyoruz.” denildi.

Kaynak: Spor Merkezi