Yeşil-Kırmızı Kampanya, Sende Bir Bayrak As!

3.Lig’de geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Play-Off’ta mücadele etme hakkı kazanan Yeni Diyarbakırspor A.Ş’de hedef kentin Play-Off’lardaki talihsizliğini yenerek 2. Lig’e çıkmak olarak belirlenirken, kulüpten esnaflara ve taraftarlara bayrak asmaları çağrısı yapıldı.

Yeşil-Kırmızı Kampanya, Sende Bir Bayrak As!

Kulüpten yapılan açıklamada, kentin işlek caddelerine bayraklar asılarak şampiyonluk havası oluşturmaları istenirken, bu havanın oluşması halinde bunun takımın başarısına olumlu yönde yansıyacağı ifade edildi.

‘BAYRAK ASARAK MOTİVASYON SAĞLAYALIM’

Yapılan açıklamada,”Takımımız, statüsü değişen ve ilk kez yarı final aşaması deplasmanlı olarak gerçekleşecek Play-Off’larda mücadele edecek. Yeni Diyarbakırspor isminin olduğu her yerde hedef başarı ve şampiyonluktur. Biz de bu misyona uygun olarak koca bir sezonun emeğini şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Yıllardır hasret kaldığımız ve geçen sezon kapısından döndüğümüz şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz. Bu yolda taraftar desteğini fazlasıyla önemsiyoruz. Taraftarlarımıza ve esnaflarımıza kentin işlek caddelerini bayraklarla donatmaları çağrısında bulunuyoruz.” dedi.

‘BELEDİYELERDEN KOLAYLIK VE DESTEK BEKLİYORUZ’

Bu arada taraftarlar ve esnaflar da kampanya için belediyelerden gerekli olan tüm kolaylıkları sağlamalarını bekliyor. Taraftarlar,”Belediyelerden bayrak asılacak yerler konusunda zorluk çıkarmamalarını istiyoruz. Bu takım sonuçta bu kenti temsil ediyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin kentin bazı yerlerinde elektronik ilan panoları  var. Buralardan da maçlarla ve takımla ilgili tanıtımlar yapılmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Kaynak: Spor Merkezi