Zaferle dönmek üzere!

Diyarbakırspor, tarihi haftada oynayacağı maç için bugün Ankara’ya gidiyor.

Zaferle dönmek üzere!
Cezalı İrfan dışında eksiği olmayan Yeşil-Kırmızılı takımda yolculuk öncesinde nefesler tutuldu. İdmana giden taraftarlar moral verdikleri futbolculara ‘kanınızın son damlasına kadar savaşın’ mesajını verdi.

BU SABAH UÇACAK! Spor Toto 2.Lig’in son haftasında ligde kalma yolunda hayati anlam taşıyan maçta yarın Bugsaşspor’a konuk olacak olan Diyarbakırspor, Diyarbakır’daki çalışmalarını tamamladı. Bu sabah uçakla Ankara’ya gidecek olan Diyarbakırspor, maçın oynanacağı stada yakın olan Sincan’daki Boss otelde kamp yapacak.

Taraftar grupları idman çıkarması yaptı. Futbolculara moral ve cesaret veren taraftar grupları,kanlarının son damlasına kadar savaşarak takımı ligde bırakmalarını istedi.

SON DÜDÜĞE KADAR SAVAŞ! Tribün liderleri,”Sizlere inanıyoruz. Taraftar hep arkanızda oldu. Son maçlarda dolu tribünlere oynadınız. Tarihe geçmek sizin elinizde. Hiçbir şey imkansız değil. Pazar günü kanınızın ve terinizin son damlasına kadar savaşmalısınız. Bu maçı koca sezonun tüm emeği ve hatta tarihin en önemli maçı olarak düşünerek oynayın.” dediler.

Futbolcular da bu davranışlarından dolayı taraftarlara teşekkür ederek ligde kalmak için hakemin son düdüğüne kadar savaşma sözü verdi.

TARAFTARA BELEDİYE ŞOKU Bu arada Ankara’ya gitmek için belediyeler ve sivil toplum örgütlerinden araç talep eden taraftar gruplarına olumsuz yanıt verilmesi şok etkisi yarattı. Özellikle belediyelerin imkanları olmasına rağmen bu hayati maç öncesinde araç vermemesi tepki çekerken,taraftar gruplarının kendi imkanlarıyla bu gece yola çıkacağı ifade edildi. Belediyelerin,”Araçlarımızı veremeyiz. Kendi etkinliklerimiz var.” dediği ifade edilirken, esnaf birlikleri ve odaların da bu yöndeki taleplere ‘Paramız yok’ diyerek olumsuz cevap verdiği belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz