İPhone 7 Plus Yeni Özellikleriyle Büyüledi

Apple'n yeni serisi olacak olan iphone 7 tanıtımına kısa bi süre kala telefonla ilgili yeni özelliklerde gün yüzüne çıkmaya başladı. Gün geçtikçe telefonla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

İPhone 7 Plus Yeni Özellikleriyle Büyüledi

Apple'n yeni serisi olacak iphone 7 telefonun kendisiyle birlikte gelecek özelliklerde merak edilmeye başlandı. Telefonla ilgili bazı özelliklerin duyulması her ne kadar bire bir gerçeğiyle özdeşleşmiş olmasada, cihazla ilgili görüntülür cihazın kendisine çok yakın. Gün yüzüne çıkan fotoğraflarda telefonun arka kasası ve kılıfları görülüyor.

Şimdiye kadar gelen görüntülere baktığımızda iPhone7 modellerinin, tasarım olarak mevcut iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’a göre sadece biraz geliştirilmiş olduğu görülüyor.  Plus modelinde çift kamera modülü ve her ikisinde de yer alan anten bantlarındaki yer değişikliği göze çarpan özellikler arasında yer alıyor.

Daha önce sızdırılan iPhone 7 görüntüleri telefonun dört renk seçeneğini gösteriyor ve iddia edilen uzay siyahı veya derin mavi renkleri ile geleceğini yalanlıyordu. Yeni sızdırılan iPhone 7 Plus’ın dört renkli fotoğrafı da, aynı şekilde bu renklerin olmayacağını gösteriyor.

Telefonun sadece tek bi ürünü çıkmayacak geçmiş modellerde olduğu gibi  iPhone 7 gibi iPhone 7 Plus da gümüş, altın, uzay gri ve gül altın renklerine sahip olacak gibi görünüyor. Son iddialar iPhone 7 Pro’nun olmayacağı yönünde. Bunun dışında iPad Pro serisinde olduğu gibi akıllı bağlantı noktasının iPhone 7 Plus’da olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz