Karşınızda Samsung Galaxy Note 7

Samsung'un mevcut modelleri içinde son modeli olacak olan Galaxy Note 7 sır olmaktan çıktı. Merakla beklenen Samsung Galaxy Note 7 artık karşınızda...

Karşınızda Samsung Galaxy Note 7

Galaxy serisinin yeni modeli olacak olan Note 7 Kalemli olacak ve dış tasarımı ve görünümü hakkında sır gibi saklanan görselleri artık gün yüzüne çıktı. Telefonla ilgili görselleri bulacağınız haberimiz...

Telefonun yayınlanan fotoğraflarında Note 7'nin altın, gri ve mavi renklende olmak üzere üç farklı rengi karşımıza çıktığını görüyoruz. Sır olarak saklanan görsellerde rastladığımız siyah renkli modeli burada görünmüyor. Samsung Galaxy Note 7'nin dış görünümü sır olmaktan çıksa da, Sızan son görseller sayesinde altın rengine sahip modelini sizlerde birlikte ilk kez görmüş olduk.

Yeni görselleriyle birlikte Galaxy Note 7'nin ekranının her iki tarafınında kavisli olduğuna bir kez daha şahit olmuş olduk.

Fotoğrafların yanında teknik özellikler sızmamış olsa da, önceki dedikodular Note 7'nin 5,7 inç'lik HD Super AMOLED ekran, 12 megapiksel kamera ve IP68 su/toz dayanıklılığı özellikleriyle geleceğini söylüyordu.

Samsung Galaxy Note 7'nin 2 Ağustos'ta tanıtılması ön görülürken, cihazın ön siparişlerine ilgi yoğun zira Dubai'de cihaz alınmaya başlandığı söyleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz