Magic Leap'in Artırılmış Gerçekliği Sizi Büyüleyecek

Artırılmış gerçekliğiyle ilgili çalışmalarına hız veren Magic Leap son olarak yayınladığı sanal gerçeklik demosuyla herkesin beğenisini topladı.

Magic Leap'in Artırılmış Gerçekliği Sizi Büyüleyecek

Önceki yıl Google'dan 542 milyon dolarlık yatırım aldıktan sonra çalışmalarına bir hayli hız verdi ve bu çalışmaların sonucu olarak yayınlamış olduğu demo'da çalışmalarının ne kadar titizlikle çalışıldığını bir anlamda göstermiş oldu.

Magic Leap son yıllarda artırılmış gerçeklikle alakalı çalışmalarında devrim yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Google'dan 542 milyon dolar yatırım aldıktan sonra bu çalışmalarına hız veren şirket, yayınladığı yeni sanal gerçeklik demosuyla hepimizi etkilemeyi başardı.

Sanal gerçeklik cihazları hayatımıza tam anlamıyla nüfuz ettikten sonra çok şey değiştireceğini söyleyebiliriz. Hatta çok değil bir kaç sene sonra sanal varlıkların bu cihazlar sayesinde hayatlarımıza girdiğini göreceğimiz ise neredeyse kesin gibi görünüyor. Magic Leap ise büyük atılım gerçekleştiren firmalardan biri ve ses kontrolüyle sanal alışveriş yapma imkanı veren bir demo yayınlandı.

Önümüzdeki süreçlerde E-ticaret alanına yönelmesi beklenilen teknolojinin günlük hayatımıza ne zaman ve nasıl gireceği şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Kaynak: AJANSLAR