20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ne zaman yapılacak?

20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak sorusunun cevabı ve mülakat sonuçları detayları haberimzde

20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ne zaman yapılacak?

20 Bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak sorusu milyonlarca öğretmen olmayı bekleyen adayı ilgilendirmekte ike MEB son dakika 20 bin öğretmen ataması mülakat sonuçları için tarih verdi. Peki 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması ne zaman? tüm detaylar haberimizde.

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI

Milli Eğitim Bakanlığı Twitter hesabından, 20 bin sözleşmeli öğretmenin 10 Ekim'de atanacağını açıkladı.Öğretmen adayları 4-7 Ekim tarihleri arasında tercih yapabilecek.

Hatırlanacağı üzere, 12 bin 247 sözleşmeli pozisyona ön başvurular 5 ila 8 Eylül tarihlerinde alınmış, mülakatlar ise 27 Eylül itibaryle tamamlanmıştı. MEB'in daha önce açıkladığı takvime göre, mülakat sonuçlarının bugün açıklanması, mülakat notlarına itirazların ise 28 ila 30 Eylül tarihleri arasında alınması gerekiyordu. MEB, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mülakat sonuçlarının yarın saat 9:00'da açıklanacağını belirtti. Diğer taraftan, MEB'in yaptığı açıklama öncesinde, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları bir süre açıklandı ancak sonrasında sonuçlar geri çekildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz