20 Ocak Çarşamba Bursa'da okullar tatil mi?

Bursa il geneli boyunca eğitime 1 gün ara verildi. Bursa Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamaya göre, Bursa'da 20 Ocak'ta kar tatili var! 20 Ocak Bursa'da okullar tatil mi? Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun Twitter'daki hesabından da duyurduğu 1 günlük kar tatili haberi öğrenciyi sevindirdi. Aşırı buzlanma sebebiyle meydana gelebilecek felaketlerden tatil sebeiyle çocukların korunacağını açıkladı

20 Ocak Çarşamba Bursa'da okullar tatil mi?

Bursa il geneli boyunca eğitime 1 gün ara verildi. Bursa Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamaya göre, Bursa'da 20 Ocak'ta kar tatili var! 20 Ocak Bursa'da okullar tatil mi? Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun Twitter'daki hesabından da duyurduğu 1 günlük kar tatili haberi öğrenciyi sevindirdi

Bursa'da buzlanma ve don olayı beklendiğinden yarın (20 Ocak çarşamba) ilk ve orta okullar ile liselerde eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamada, kentte yarın buzlanma ve don olayı meydana gelmesi beklendiği bildirildi.

Açıklamada, bu nedenle il genelinde tüm anaokulları, ilk ve orta okullar ile liselerde 1 gün eğitim öğretime ara verilmesinin uygun görüldüğü kaydedildi.

Öte yandan, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı aktarıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz