'Açlık grevi yapanlar DHKP-C'li olduklarını itiraf ettiler'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açlık grevi konusunda açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz gün tutuklanan kişiler hakkında açıklama yapan Soylu, DHKP-C'li olduklarını itiraf ettiklerini söyledi. Kendisine sorulan soru da 'DHKPC'li olduklarını itiraf ettiler mi?' sorusu oldu.

'Açlık grevi yapanlar DHKP-C'li olduklarını itiraf ettiler'

İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, açlık grevi konusunda açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz gün tutuklanan kişiler hakkında açıklama yapan Soylu, DHKP-C'li olduklarını itiraf ettiklerini söyledi. Kendisine sorulan soru da 'DHKPC'li olduklarını itiraf ettiler mi?' sorusu oldu.

İçişleri Bakanı Soylu'dan açlık grevi açıklaması: "O kişilerin DHKP-C üyesi olduklarını söylediler mi"İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu: "Bazı vekillerin iki öğün arasında verdiği komik açlık desteği de var""Kasım ayından bu yana açlık grevine destek verenler o kişilerin DHKP-C üyesi olduklarını söylediler mi""Biz çocuklarımızı terörist olarak eğitsinler diye okula göndermiyoruz"

İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, "Kasım ayından bu yana açlık grevine destek verenler o kişilerin DHKP-C üyesi olduklarını söylediler mi" dedi.İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Vilayetler Evi'nde düzenlenen Vilayetler Hizmet Birliği Genel Kurulu açılışında konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz