Adıyaman Besni'de kına gecesinde facia

Adıyaman Besni'de kına gecesi faciası, herkesi korkuttu. Alev alan kolonya, gelin ve damadı hastanelik etti.

Adıyaman Besni'de kına gecesinde facia

Adiyaman Besni'de kına gecesinde kork dol anlar. Bir kına gecesinde resmen facia yaşandı. Dökülen kolonya mumların üzerine gelip alev alınca gelin ve damat ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdıldı.

DHA'nın haberine göre; Olay, dün gece Hacihalil Köyü'nde meydana geldi. 33 yaşındaki Fatih Arslan ile nişanlısı için düğün öncesi kına gecesi düzenlendi. Köy meydanındaki eğlence sırasında mumlarla süslenmiş kına tepsisinin üzerine dökülüp parlamaya neden olan kolonya, damat Arslan, adı öğrenilemeyen gelin ve 3 davetlinin üzerine sıçradı. Gelin, damat ve 3 davetliyi saran alevler, kına gecesinde bulunanların müdahalesiyle söndürüldü.

Yaralanan 5 kişi daha sonra çağırılan ambulanslarla Besni Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste müdahalesi yapılan yaralılardan damat Fatih Arslan, vücudunda ağır yanıklar bulunduğu saptanınca Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yanık ünitesinde tedavisi süren damadın hayati tehlikesinin bulunduğu açıklanırken, gelin ve diğer 3 yaralının genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz