Demet Akalın Okan Kurt ayrılırken gözyaşlarına boğuldular

Evrim Akın'ın sunumu ile Çocuktan Al Haeri isimli eğlence programında geçtiğimiz gün konuklar çok ünlü isimlerdi. Demet Akalın eşi Okan Kurt ile katılınca yayında komik dak,ikalar yaşandı. Kızları Hira'dan konu açılınca çocuk isteyip istemediği sorulan Demet akalın Okan Kurt tan yanıt var

Demet Akalın Okan Kurt ayrılırken gözyaşlarına boğuldular

Evrim Akın'ın sunumu ile Çocuktan Al Haeri isimli eğlence programında geçtiğimiz gün konuklar çok ünlü isimlerdi. Demet Akalın eşi Okan Kurt ile katılınca yayında komik dak,ikalar yaşandı. Kızları Hira'dan konu açılınca çocuk isteyip istemediği sorulan Demet akalın Okan Kurt çiftinden ilgniç yanıt geldi. Kurt, kendisine erkek çocuğunda yakışacağını söylerken, yoksa bu açılama çocuk haberi mi şeklinde yorumlandı.

Öte yandan geçtiğimiz gün Demet Akalın'ın sosya medya üzerinden Okan Kurt'un kendilerine bıraktığı mektupları paylaşması günün duygusal anlarına tanıklık etti.

Bir süredir eşi Demet Akalın ve kızı Hira Kurt ile tatilde olan işadamı Okan Kurt yeniden işbaşı yaptı. Okan Kurt'un işe giderken yaptığı jest Demet Akalın'ı ağlattı.

KIZI VE KARISINI BIRAKIP İSTANBUL'A DÖNDÜ

Şarkıcı Demet Akalın eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile bir süredir Bodrum'da tatil yapıyordu. Okan Kurt işleri dolayısıyla İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. Demet Akalın ise kızı Hira'yla Bodrum'da kaldı. Kısa süreliğine ailesinden ayrılan işadamının giderken bıraktığı not ise Demet Akalın'ı çok duygulandırdı.

"BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜRLER"

Okan Kurt bir kağıda ''Prenses karım; Bu yoğun tempoda bile bana kocan olduğumu hissettirip, beni mutlu etmeye çalıştığın için binlerce kez teşekkürler. Aşkımın meyvesi sana emanet. Ben her an sizin yanınızdayım. Benim değerli ve güzel ailemsiniz.'' yazdı.

TT OLDU

  Dün akşam Twitter’da açılan #SuriyelilerEvineDönsün hagtag’ine Demet Akalın da destek verdi. Akalın “#SuriyelilerEvineDönsün kesinlikle sonuna kdr katiliorum! Hirsizlik gasp bicaklama haberlerinden bikdik!” mesajını paylaştı. Hagtag kısa zamanda TT olurken, Akalın bir çok kişi tarafından ırkçılıkla suçlandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz