Demet Akalın 'Ortalığı velveleye vermeyin! Ayrılık yok nazar var'

Demet Akalın eşi Okan Kurt ile ayrıldı iddiaları geçtiğimiz gün sosyal medya da çok konuşuldu.Öyle ki herkes kızlarının akabinde ayrıldıkları iddiaları edildi. Ünlüler dünyasında birlikteliklere sıklıkla nazar değmekte. Kimi zaman ayrıldılar dedikoduları ortalığı velveleye vermekte

Demet Akalın 'Ortalığı velveleye vermeyin! Ayrılık yok nazar var'

Demet Akalın eşi Okan Kurt ile ayrıldı iddiaları geçtiğimiz gün sosyal medya da çok konuşuldu.Öyle ki herkes kızlarının akabinde  ayrıldıkları iddiaları edildi. Ünlüler dünyasında birlikteliklere sıklıkla nazar değmekte. Kimi zaman ayrıldılar dedikoduları ortalığı velveleye vermekte. İşte bu ünlü çiftlerden biri de bir kızları olan Okan Kurt Demet Akalın çifti. Okan Kurt hakkında başlatılan icra takibi ve sonrasında da Demet Akalın'ın canlı yayında sinir krizi geçirmesi evliliklerinin çalkantda olduğunu ortaya attı. Peki Demet Akalın Okan Kurt çifti ayrıldı mı?

Sosyal medya adresinden eşi Okan Kurt'un fotoğraflarını silen Demet Akalın, ayrılık çanlarının sinyalini vermişti. Ancak sonradan yapılan açıklamaya göre ise ayrılığın var olmadığı sadece nazar olduğu iddia edildi. 

Demet Akalın'ın, Beykoz'daki evine, eşi Okan Kurt'a ait olduğu iddia edilen 32 milyon liralık borç yüzünden haciz gelmişti. Sahte belgeyle yaptırıldığı tespit edilen haciz durdurulmuştu. Zor günler geçiren Demet Akalın, önceki gün Palmarina Tren Beach'te sahneye çıktı. Geçen günlerde telefon ile bağlandığı bir canlı yayında icra takibi sonrasında evine giremediğini anlatıp sinir krizi geçiren Akalın'ın moralinin bozuk olduğu görüldü.

"AĞIR NAZAR VAR"

Sahne öncesi mekan kapısına giden Demet Akalın, gazetecilerin kendisini beklediğini görünce "Arkadaşlar beni bugün es geçin, üstümde çok ağır nazar var" dedi.

Kısa bir süre öncesine kadar sahne aldığı beach partilere kocası Okan Kurt'la birlikte giden ve Kurt'u DJ kabinine geçiren Demet Akalın, bu alışkanlığını terk etmiş gibi görünüyor.

KOCASINDAN AYRI SAHNEYE ÇIKTI

İkili, yaşadığı 32 milyon liralık haciz şoku sonrası ayrılacakları yönünde çıkan haberleri her ne kadar yalanlamış olsa da son yaşananlar krizi ayyuka çıkardı.

Kaynak: Diyarbakır Söz